StartpaginaZorgboerderij Buitengewoon


Enige jaren geleden heb ik het initiatief genomen de mogelijkheden te onderzoeken om tot een ander zorgaanbod te komen voor ouderen die geestelijk en sociaal in onbalans zijn geraakt. Met name heb ik me verdiept in het begrip 'zorgboerderij' en de kansen die zo'n boerderij voor de doelgroep onder handbereik zou brengen.

Een zorgboerderij voor dagverzorging/dagopvang bleek een mogelijkheid .
Temeer omdat stichting Zorgboerderij BuitenGewoon sinds 1 januari 2004 de beschikking heeft gekregen over een boerderij die voor dit doel uitstekend geschikt te maken was. Sinds december 2004 zijn alle benodigde vergunningen binnen en is de (ver) bouw per 1 april 2005 opgeleverd.
1 mei 2005 is de Stichting Zorgboerderij BuitenGewoon begonnen met het bieden van deze nieuwe vorm van zorg.Vanwege een enorme vraag naar deze dagverzorging is stichting Zorgboerderij BuitenGewoon 2 opgericht in december 2007 en heeft in september 2009 haar deuren geopend.

U kunt zich hier aanmelden.


Deze website beoogt toekomstige bezoekers en hun mantelzorgers en zorgverleners te informeren over deze unieke vorm van dagverzorging in Zuid Holland.

Delfgauw, 1 maart 2014

Arjo Buijs ( coördinator )

Info